Bitte warten...

Vi er et traditionelt handelshus med tekniske artikler til handel og industri. Vort team består af teknisk uddannede medarbejdere og ingeniører med mangeårig erfaring, som gerne hjælper dig videre med løsningsforslag til dit brug. I mange tilfælde kan vi tilbyde individuelle løsninger, ved at videregive dine tekniske krav til specialiserede leverandører.

Hos os kan du også bruge indkøbsvognsfunktionen, til at indhente et uforpligtende tilbud.
Vælg i indkøbsvognen funktionen »Send en uforpligtende forespørgsel".
Du behøver ikke at være logget ind for at kunne bestille hos os eller sende en forespørgsel. På den måde ønsker vi at gøre det så nemt som muligt for dig.

Når du spørger os om råd, tilbud eller artikler eller bestiller, bliver dine data gemt i vores system. Vi behandler dem forsvarligt og i overensstemmelse med beskyttelse af personlige data, og videregiver dem kun til tredjemand efter dit samtykke.

Når du registrerer dig via »Kundekonto" boksen oppe til højre, vil din adresse blive gemt i vores online-database, så du ikke behøver at genindtaste den næste gang.
Når din ordre er gået ind, vil du få en automatisk genereret bekræftelse på indgangen af din ordre af webserveren. Kun med ordrebekræftelse fra vores lagerstyringssystem, hvor også eventuelle yderligere omkostninger, såsom fragt med mere er anført, kommer en juridisk bindende købsaftale i stand, hvor du stadigvæk kan gøre indsigelser.
Som tak for dit førstegangskøb forærer vi dig en kupon til en værdi af 5% af netto-ordreværdien. Tilmeld dig blot til Mit ESSKA eller vælg ved din første bestilling optionen »Ny registrering«.

Efter din ordre kan du indløse kuponen på din kundekonto og kreditere din kreditkonto. Ved dit næste oline-køb bliver dit tilgodehavende automatisk trukket fra.

Vær venligst opmærksom på at det ikke er muligt at udbetale dette tilgodehavende.
Du kan hos os betale med kreditkort, forudbetaling, regning eller via betalingsservice. De forskellige betalingsmåder kan oplyses på forespørgsel eller er listet i bestillingsfunktionen og kan vælges derfra. Vi forbeholder os retten til at gennemføre en bonitetsundersøgelse og under givne omstændigheder forlange en anden betalingsmåde end den du har valgt, for eks. forudbetaling.

 

Vi lever af tilfredse kunder, som er tro mod os. Derfor er vi meget opsatte på at opbygge et godt forhold til dig. Ved evt. uoverenstemmelser handler vi kulant og ubureaukratisk.

Og nu god fornøjelse i vores shop!

 

Mange tak, dit ESSKA-Team